Salam Aidilfitri 1440H-2019 Dari Cicakros Malaysia


0
0
Tips Jaga Faraj Aku juz nak share info dari girls yang betul2 jaga pussy dia..mcm mna pussy dia bau kurang, rasa air pelincir dia x masin or masam, just nice bila kau sedut…masa main, keputihan kurang n kadang2 almost xda langsung… Dan yang menariknya, dia org kampung yang humble je..so apa yang dia buat?..simplr je aku rsa..tpi xtau la, sbb aki ada btg je… 1. Makan banyak sayur hijau, mnum banyak air masak. Elak makan jeruk. No alcohol what so ever. 2. Bila buang air besar or kecil, basuh dgn air sebersihnya dan lap sampai kering. Jangan guna wet tissue atau lap dgn tissue je. Takut ada bakteria. 3. Nak main je pkai undies yg seksi. Waktu biasa dia pakai underwear yang selesa bgi dia shj. 4. Kalau pakai panty liner, tukar sekerap mungkin. 5. Kalau haid, jgn pkai tampon, tak bersih. Pkai pad biasa and tukar sekerap mungkin jgk. 6. Kurangkan basuh bahagian dalam dengan air, cuci bersih luar sahaja. Bahagian dalam takut kena bakteria jugak. N dia kata faraj ni bersih sndiri bahagian dalam. Sebab tu ada period (aku pun like, ooooooo) 7. Sebelum main, bersihkan dan keringkan. Rotate benda yang sama selepas main. 8. Bertangas sekali sekala. Juz utk kelegaan sendiri je dia kata. 9. Dia jarang shave (which I like), tpi trimmed je (which also I love). Dia hanya cabut bulu bahagian kelangkang. (Aku x dpt imagine mcm mna sakitnya tu..hahahaha) Btw, hope this will helps all of u girls..

-Admin MamaYanie


0

Jom Layan BDSMLR
jangan lupa FOLLOW

0






0
korang ni… cha x lrat da nk intro.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ nma cha, Ainsha Zaira..ley pngil cha… cha asal kelantan (kb) umr 25.. bkrje.. blom kawin.. tp sudah brpunya (org klntan jgk).. cha nmbr dua dri 3 adik bradik.. stu abg stu adik prmpuan.. cha nkl? maaf cha xnkl sgt..tuk bf je nkl2 ni ๐Ÿ˜.. jd jgn buang msa text cha smata2 nk mntk pic2 nkl ke pic bogel cha .. cha xkn bg.. cha xsuka kna pksa2.. n jgn rude.. cha xkn lyan dan mb akn block org2 mcm tu.. Selamat Berkenalan ya ๐Ÿ˜˜

































































2
Previous PostOlder Posts Home

Penonton Tegar

Search This Blog

Cicakros @ 2001 Copyrighted. Powered by Blogger.

Salam Aidilfitri 1440H-2019

Popular Ke